I figured out how to get Usurper to work w/Synchronet!!!

Usurper, game for Local Play, BBS, Intranet or Internet

Moderator: Lenny of Repan

Trollin' Smurf
Peon
Peon
Posts: 4
Joined: Tue Mar 27, 2007 11:33 pm

Post by Trollin' Smurf » Tue Mar 27, 2007 11:55 pm

Okay, so I have been trying for weeks now to install Usurper20d onto my board. I have searched the internet, scoured the forums here, tried all suggestions that I have found and I simply can not get the %$#@ing thing to work. The only thing I can think of is that I have the bat. file set up wrong and since I really have no idea how to write one that could be it. I thought I had it figured out from what I have read but...here are my settings and such and if anyone has any suggestions I would be extremly grateful.

Running Sychronet: 3.14a (10 nodes)
Usurper Version: 20d
Startup direcory: c:\\sbbs\\xtrn\\usuper20d
Current Command Line: usurper.bat%#
I have edited USURP1-10.CTL files in their respective node directories for the BBS
My bat. is named usurper.bat and is in my usurper20d folder

My bat looks like this:
@ECHO OFF
If %pcbnode% == 1 Goto Node1
If %pcbnode% == 2 Goto Node2
If %pcbnode% == 1 Goto Node3
If %pcbnode% == 2 Goto Node4
If %pcbnode% == 1 Goto Node5
If %pcbnode% == 2 Goto Node6
If %pcbnode% == 1 Goto Node7
If %pcbnode% == 2 Goto Node8
If %pcbnode% == 1 Goto Node9
If %pcbnode% == 2 Goto Node10

:node1
usurper.exe /M%1 /pc:\\pcb\\pcbnode1
goto end

:Node2
Usurper.exe /M%2/pc:\\pcb\\pcbnode2
goto end

:node3
usurper.exe /M%3/pc:\\pcb\\pcbnode3
goto end

:Node4
Usurper.exe /M%4/pc:\\pcb\\pcbnode4
goto end

:node5
usurper.exe /M%5 /pc:\\pcb\\pcbnode5
goto end

:Node6
Usurper.exe /M%6 /pc:\\pcb\\pcbnode6
goto end

:node7
usurper.exe /M%7 /pc:\\pcb\\pcbnode7
goto end

:Node8
Usurper.exe /M%8 /pc:\\pcb\\pcbnode8
goto end

:node9
usurper.exe /M%9 /pc:\\pcb\\pcbnode9
goto end

:Node10
Usurper.exe /M%10 /pc:\\pcb\\pcbnode10
goto end

:end
board

I think that is it....any ideas as to what the heck I am missing?
Thanks
TS
Black holes are where the Goddess divided by zero

Oliver_09
Peon
Peon
Posts: 2
Joined: Tue May 27, 2014 7:08 am

Re: I figured out how to get Usurper to work w/Synchronet!!!

Post by Oliver_09 » Tue May 27, 2014 11:10 am

thanks for post.

Post Reply